Kalkylator

Sökes till Malmö/Helsingborg

Om tjänsten
I rollen som kalkylator ansvarar du för hela anbudsförfarandet och arbetar självständigt med att ta fram kompletta projektkalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du har mycket kontakt med både kunder och leverantörer och medverkar bl a vid anbudsgenomgångar, avtalsförhandlingar samt projektplanering tillsammans med ansvariga för projektet. Efter kalkylskedet överlämnas projekten som regel till berörd projektledare på orten.

Som kalkylator bidrar du också till ständiga förbättringar genom upprättande av efterkalkyler och uppföljningsarbete i samband med färdigställda projekt. Du har ett nära samarbete med filial-/kundcenterchefer samt våra entreprenadchefer och projektledare där du bistår som sakkunnig, och fungerar på så sätt som en expertresurs inom kalkylarbete i regionen. Du håller dig uppdaterad på nya produktionsmetoder, teknisk utveckling och produkter samt delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till övriga i organisationen.

I syfte att samordna och prioritera utifrån inkomna förfrågningar kommer du som kalkylator även att hålla ihop vårt anbudsråd i region syd, med veckovisa avstämningar. Du arbetar med kalkyl/anbud i region syd med placering i Malmö alt. Helsingborg och rapporterar till vår regionchef i syd.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från kalkylarbete inom installationsentreprenader. Du har goda kunskaper i projektekonomi och entreprenadjuridik. Har du tidigare arbetat i Maxikod eller Wiksells är detta meriterande. God nivå på engelska i tal och skrift är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är strukturerad och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, affärsmässig och driven.

Vi erbjuder
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-02

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Tobias Jönsson, Regionchef

Telefon: 0733-37 61 11

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.