Projektledare Elinstallation

Sökes till Helsingborg

Om tjänsten
Som projektledare hos oss har du övergripande ansvar över projektets ekonomi och genomförande. Du projekterar, planerar och leder arbetet samt ansvarar för utförande och uppföljning. Att leda, fördela och prioritera arbetet för våra installationselektriker och solcellsmontörer är en viktig del i ditt uppdrag som projektledare. Du har också löpande kontakt och ett nära samarbete med både kunder och leverantörer under hela projektet. I arbetsuppgifterna ingår också att ta fram materialspecifikationer, färdigställa ritningar och beräkningar, göra materialinköp och hantera logistik kopplat till projekten.

Fokus kommer inledningsvis att vara olika elinstallationsprojekt men även solcellsentreprenader kan förekomma. Arbetsområde är Nordvästra Skåne med placeringsort i Helsingborg. Du rapporterar till vår entreprenadchef i Helsingborg.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av projektledning och bred erfarenhet inom elinstallationsbranschen. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik samt elutbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Bas-U/Bas-P är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är van vid att leda elinstallationsprojekt samt av att leda och motivera andra. Som person är du lösningsorienterad, initiativtagande och har goda ledaregenskaper. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt. Då tjänsten till stor del handlar om att bygga och bibehålla goda relationer med kunder, uppdragsgivare och medarbetare ser vi också att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har självfallet stort fokus på ekonomi/resultat och strävar efter lönsamhet i projekten.

Vi erbjuder
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-02

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Mattias Lindgren, Entreprenadchef

Telefon: 0733-376123

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.