Serviceman

Sökes till Gävle

Om tjänsten
I rollen som serviceman hos oss på Lambertsson i Gävle kommer du få en varierad vardag där du kommer jobba med hela vår bredd. Byggmaskiner, tillfällig el, trafikavstängningar, moduler, skyltställ och inhägnader är några av de segment vi jobbar med i Gävle. På kundcentret kommer du få serva maskiner, ta emot beställningar av kund samt returmottagning av maskiner.

Uppdraget kommer även innefatta arbete ute hos kunder som att medverka vid bodetableringar, medverka vid både tillfälliga och permanenta skyltningsarbete på väg, montera skyltställ och inhägnader till byggarbetsplatser. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team med 3 medarbetare som alla utgår från Gävle. Vid behov kan det förekomma arbete på andra orter i regionen för att stötta andra enheter. 

Om dig
Vi söker dig som gillar variation i arbetet och som med fördel har tidigare erfarenhet av uthyrningsbranschen. Du behöver kunna ta ansvar och göra dagliga prioriteringar som gynnar våra kunder. Eftersom denna roll innebär mycket kundkontakt behöver du vara serviceinriktad och en problemlösare för våra kunder. Vi söker dig med maskinkunskap och ett tekniskt intresse. Har du tidigare erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten samt truckkort är detta meriterande. Datavana och körkort klass B är ett krav.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-02

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Johan Lenströmer, Kundcenterchef

Telefon: 0733-37 63 10

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.