Platschef

Sökes till Hälsingland

Vi ser en spännande marknad framför oss och behöver fylla på med fler kompetenta Platschefer till vår verksamhet i HälsingeBygg.

Är Du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Som platschef har Du ett omväxlande jobb med ett stort eget ansvar, en central roll i projektet med ansvar för projektens utförande. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och har en god planering samt ett gott sammarbete med berörda i projeket. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot uppsatta mål. Du är produktions och affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget och ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet efterlevs.

Vem är du

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen i en motsvarande roll, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Ditt ledarskap är tydligt och som person är du strukturerad, målinriktad och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Som ledare är du en förebild som skapar engagemang och låter dina medarbetare växa.

Anställning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete i en stark entreprenadkultur, ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om HälsingeByggs ambitioner https://www.helahalsingland.se/artikel/halsingebygg-varnar-om-mangfald-platscheferna-sanna-och-malin-ar-ett-foretag-med-hoga-ambitioner

HälsingeBygg är ett dotterbolag i Peabkoncernen

Vi erbjuder dig

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-13

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lotta Bergström, HR

Telefon: 0733-37 13 44

Torbjörn Klaar, VD HälsingeBygg

Telefon: 070-218 77 82

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.