Transportledare

Sökes till Förslöv

Vi söker en prestigelös, kommunikativ och relationsbyggande transportledare som är skicklig på att agera som spindeln i nätet i det dagliga arbetet!

Om tjänsten

Som transportledare av maskiner/liftar representerar du Swerock/Cliffton ute hos en av våra största kunder.

Du arbetar nära och samarbetar tillsammans med vår kund för att koordinera deras transporter. Med hjälp av ett internt och externt kontaktnät arbetar du målinriktat för att hitta lösningar och optimera varje rutt.

Du är en naturlig länk mellan kund och våra chaufförer, där du aktivt leder och fördelar arbetet. Vidare innebär rollen även fakturering och lättare ekonomisk uppföljning. 

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar, visar på ett stort engagemang och målmedvetenhet. Du har lätt för att kommunicera och förmåga av att skapa och bibehålla goda relationer.

Då du kommer att arbeta hos en av våra kunder värdesätter vi att du är flexibel, lyhörd och trivs med teamarbete.

Kravprofil

Vi vill att du har erfarenhet av transportledning och/eller högre utbildning inom transport och logistik. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fredrik Stolt, platschef

Telefon: 0725-334235

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.