Mätningstekniker

Sökes till Rönninge

Mätningstekniker till södra Storstockholm

Om tjänsten

Vi söker nu en mätningstekniker till våra anläggningsprojekt i södra Storstockholm. Är du en person som vill arbeta med utmanande anläggningsprojekt och ta ett övergripande ansvar för gruppens mätarbete? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid?

I den här tjänsten vill vi att du är med från kalkyl, projektering och mängdkontroll hela vägen tills vi överlämnar relationshandlingar och mängder. Vi vill att du hjälper till med att leda gruppens mätningstekniker och inhyrda utsättare och ser även att du utvecklar gruppens mät- och mängdnings-kompetens genom att samverka med andra med hög kompetens inom området inom och utanför Peab. Vi ser vår mätteknik samt mängdning som en viktig spetskompetens och du blir en del av en välfungerande grupp med en spännande projektportfölj.

Bor du på södra sidan Stockholm har du här chansen att byta ut Essingeleden och trängselavgifter mot att arbeta i en schysst och målinriktad grupp med hela Peabkoncernen i ryggen.  Vi har vårt trevliga och moderna kontor i Rönninge där man har möjlighet till eget rum med plats för både utrustning och dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi ser att du har minst 3 års tidigare erfarenhet som mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande område så som lantmätare men med intresse att röra dig till entreprenadsidan. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår. Vi söker dig som är noggrann, självgående och resultatinriktad och förstår nycklarna i ett gott ledarskap. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om oss

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-13

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 073-337 38 31

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.