Trädgårdsarbetare

Sökes till Kävlinge

Sökes till drift och underhåll gata/park/fastighet, Kävlinge kommun

Har du goda kunskaper inom grönyteskötsel och trivs med att arbeta utomhus? Vi söker nu duktiga medarbetare till vår Drift och Underhållsverksamhet i Kävlinge kommun.

Tjänstebeskrivning
Vårt ansvarsområde gentemot vår kund, i detta fall Kävlinge kommun, omfattar allt från renhållning, gräsklippning, trimning, plantering och skötsel av växter och rabatter, beskärningsarbeten, gatudrift samt servicearbeten. För att förstå kunden förväntningar, bör du ha förmågan att förstå kontraktshandlingar och skötselplaner i praktiken samt kunna läsa kartor och kunna utföra viss dokumentation.

Kravprofil, kompetens och personliga egenskaper
Vi söker dig som har bred erfarenhet av grönyteskötsel. Utbildning inom grönyteskötsel ser vi som meriterande. Som person är du serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före.

Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning.
Arbetsort: Kävlinge kommun

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-06

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson, HR-generalist

Telefon: 0733-37 21 79

Ida Lindahl, HR-partner

Telefon: 072-533 33 77

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.