Entreprenadingenjör

Sökes till Gotland

Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av sju arbetschefsgrupper, varav fyra är verksamma inom Stockholms län, två i Uppsala och en på Gotland

Nu söker vi en entreprenadingenjör till vår arbetschefsgrupp på Gotland.

Om tjänsten
Som entreprenadingenjör arbetar du nära projektet och tillsammans med arbetschef och platschef i det ekonomiska arbetet. Du har en central och stödjande roll med ansvar för projektets administration och ekonomi samt en rådgivande funktion vid framtagande av produktionskalkyler. Du medverkar även vid byggmöten och har kontakt med beställarombud. Rollen som entreprenadingenjör ger dig stora utvecklingsmöjligheter och är väldigt varierande beroende på projektets storlek, komplexitet och projektorganisation.

Vanligt förekommanande arbetsuppgifter;

  • Projektekonomi
  • Kontraktsadministration, kontraktsfrågor samt dokumentation
  • Kalkyl
  • Inköp
  • Kvalité och Miljöfrågor
  • Projektering

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från byggbranschen alternativt från entreprenadverksamhet. Du bör ha god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör alternativt annan akademisk utbildning som anses relevant. Du har goda kunskaper i Officepaketet och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska. B- körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Som person har du ett engagemang utöver det vanliga. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs i en bred och omväxlande roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om vara spindeln i nätet i projekten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Kjell Ramström, arbetschef

Telefon: 0733 37 54 10

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.