Praktik inom kvalité, miljö och arbetsmiljö

Sökes till Trollhättan

Vill du omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten?

Gör praktik hos oss och få erfarenhet av hur det är att arbeta med kvalité, miljö och arbetsmiljö inom Peab Anläggning och vårt största produktområde Infrastruktur. 

Inom infrastruktur bygger vi vägar, järnvägar, broar, tunnlar, hamnar och industrianläggningar och just nu har vi ett mycket intressant projekt i Trollhättan; Stridsbergsbron. 

Stridsbergsbron blir länken som binder ihop Trollhättan och löser framtidens trafiksituation och beräknas stå klar december 2022.

Om praktiken

Vi söker dig som är student och läser en miljöinriktad utbildning och är ute efter en praktikplats 2-3 dagar i veckan under vinter/våren 2021 med chans till förlängning. 

Under din praktik hos oss kommer du att arbeta tillsammans med vår KMA-samordnare (kvalité, miljö och arbetsmiljö) i projektet. 

Du kommer att hjälpa vår KMA-samordnare med att driva och samordna projektets kvalitets-, arbets- och miljöarbete samt förse platschefen med material och beslutsunderlag inom dessa områden.

Du kommer att vara behjälplig i att planera, organisera och arbeta i ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer. 

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken, relationsskapande och initiativtagande.

Du har ett stort intresse för kvalité, miljö och arbetsmiljö och gärna inom bygg/anläggnings branschen.

För att lyckas i rollen krävs det att du har god framåtanda, stort engagemang och vilja att utvecklas. Det är inget krav men det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med liknande frågor tidigare.

Din ansökan till praktikplats ska innehålla, CV och personligt brev.  Urval och intervjuer sker löpande. Sök redan idag!

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-04

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Louise Wassberg, HR-partner

Telefon: 0730467450

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.