Medarbetare till Rörinspektion

Sökes till Västerås

Peab Anläggning i Västerås söker medarbetare med gedigen kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med täthetsprovning/trycksättning av VA-ledningar. Vår verksamhet växer och vi söker en medarbetare som vill var med och utvecklas med oss. Vår grupp består av 4 yrkesarbetare och 2 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt.

Om tjänsten

Att arbeta inom Peabs organisation rörinspektion/trycksättning är ett omväxlande arbete med stort egen ansvar. Arbetet innebär att med hjälp av specialiserad utrustning trycksätter ledningar enligt svensk vattenstandard. Peab är ackrediterad för trycksättning med luft. Arbetsuppgifter i huvudsak är täthetskontroller, provtryckningar av tex. vattenledningar, självfallsledningar, tryckavlopp, brunnar.   

 

Kompetenser och personliga egenskaper 

Personliga egenskaper värderas högt! Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas. Den person vi söker har god och mångårig erfarenhet av rörläggning, rörinspektion och spolning samt gärna utbildning och behörighet inom området.  Meriterande är om du har arbetat med någon form av vatten och avloppsinstallationer. Arbete på annan ort förekommer och ibland övernattningar. Rörinspektion utgår från Västerås och Eskilstuna. Körkort B är ett krav för tjänsten.

 

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan.  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-18

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Madeleine Esping

Telefon: 0733372410

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.