Arbetsledare Garanti

Sökes till Linköping

Peab Bygg Sydost bygger bostäder till privata, interna och offentliga kunder. Våra projekt omfattar framförallt nyproduktion, men kan även vara ombyggnader. Till Östergötland söker vi nu en Arbetsledare Garanti. Du kommer vara placerad i Linköping men vara verksam i hela länet. Inom regionen finns även en regional garantisamordnar som stöttar och ansvarar för det övergripande garantiarbetet.

Som Arbetsledare Garanti har du hand om reklamationer, felanmälningar, garantibesiktningar och garantiåtgärder. Du administrerar och hanterar felanmälningar och reklamationer i våra projekt, deltar vid garantibesiktningar och ansvarar för åtgärder i samarbete med underentreprenörer. Du har även kontakt med våra beställare vid felanmälan, besiktning och åtgärd. Du deltar även vid överlämnande till garanti tillsammans med projektorganisation och kund. Projekten kommer till största del omfatta nybyggnad, samt om- och tillbyggnad av kommersiella fastigheter och bostäder.

Du har byggteknisk bakgrund och är väl insatt i byggprocessen. Vi ser gärna att du har ett praktiskt handlag då du behöver kunna åtgärda mindre felanmälningar själv exempelvis justeringar av dörrar och enklare snickerier.   

Du kommer vara vårt ansikte utåt vad gäller garantiärenden och möta såväl kunder som beställare. För att trivas i tjänsten krävs god social kompetens, förmåga att kommunicera tydligt samt att man har lätt för att samarbeta. Det krävs även ordning och reda och ett strukturerat arbetssätt.

Du har god datorvana och känner dig trygg i att följa upp ekonomin i de ärenden du hanterar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urval sker löpande.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-06

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Carin Thomasson

Telefon: 013-24 99 04

Robert Ohlsson

Telefon: 0733-848456

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.