Träarbetare

Sökes till Gotland

Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av sju arbetschefsgrupper, varav fyra är verksamma inom Stockholms län, två i Uppsala och en på Gotland. 

Nu utökar vi verksamheten på Gotland och söker flera träarbetare.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. 

Det är ett krav för tjänsten att du:

  • Har B-körkort
  • Yrkesbevis
  • Förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Kjell Ramström, arbetschef

Telefon: 0733 37 54 10

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.