Mark- & Anläggningsarbetare med specialistkunskap inom VA

Sökes till Stockholm

Peab Anläggning bygger infrastrukturen till Bromstensstaden i Spånga. Detta är ett projekt som påbörjades under oktober 2018 och sträcker sig fram hela vägen till september 2024. Till detta och även andra anläggningsprojekt i norra Stor-Stockholm söker vi rutinerade mark- & anläggningsarbetare med specialistkunskap inom komplicerade VA-arbeten.

Vill du veta mer om projektet? Läs mer om det här: https://vaxer.stockholm/projekt/bromstensstaden-etapp-2/

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Rörläggning, vatten- och avloppsarbeten
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Ytskiktsarbeten; kantsten, plattläggning, grönytor
  • Grundläggning av byggnader

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och dokumenterad utbildning och behörigheter inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull, initiativtagande, har driv och lätt för att samarbeta. Du är en riktig yrkesman och stolt över detta! Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tillsvidareanställning krävs yrkesbevis och att du är helt självgående i rollen som mark- och anläggningsarbetare. 

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter. Är din profil den vi söker kallar vi dig på intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-01-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anna Bergstrand, HR

Telefon: 0725-33 52 12

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.