Industrielektriker

Sökes till Falun

Till våra betongfabriker i Dalarna söker vi en industrielektriker som kommer att arbeta med reparation och underhåll på våra betongfabriker.

Om tjänsten

Som Industrielektriker kommer du att arbeta med rep och underhåll samt själv planera och utföra nyinstallationer och underhåll av el, styr och regler samt utrustning relaterad till betongtillverkningsprocessen. Arbetet innehåller även mekaniska arbeten.

Du kommer att ha tillgång till och ansvara för en servicebuss med all utrustning som arbetet kräver.

Tjänsten är på heltid med arbetstid: 06:15-15:30

Kravprofil

  • El-teknisk grundutbildning
  • 2-3 års erfarenhet som industrielektriker
  • B-körkort

Grundläggande kunskaper inom svetsning är meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och är engagerad. Som person har du lätt för att samarbeta i mindre grupp, samtidigt som du är självständig och van att ta egna initiativ.

Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse, vill hitta lösningar, och har en förmåga att följa regler och instruktioner. Eftersom att tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor och underentreprenörer är det viktigt att du trivs med att samarbeta.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 28/2-2021, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Jimmy Törnkvist via mejl: jimmy.tornqvist@swerock.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-02-28

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Jimmy Törnqvist

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.