Inköpare

Sökes till Västar Götaland

 

Vill du arbeta på en intressant och stimulerande arbetsplats inom en expansiv marknad med spännande projekt? Då kan du ha hittat rätt. Vi är nu på jakt efter fyra lagspelare som vill arbeta med inköpsfrågor inom Bygg Bostad Väst med placering i Göteborg, Borås, Alingsås eller Stenungsund. 

 

Om jobbet

Region Bygg Bostad Väst är idag fördelad på fem Arbetschefsgrupper som är verksamma i Göteborg, Borås, Alingsås och Stenungsund. Vi tror att specialisering är nyckeln till framgång. Våra projekt drivs av kompetent produktionsledning tillsammans med spetskompetens inom bl. a. projektering, installationsledning och inköp. Vi söker nu fyra inköpare med erfarenhet av projektinköp. I din befattning som inköpare i region Bygg Bostad Väst har du ansvar för hela inköpsprocessen, från förfrågan till färdigt avtal, med aktivt stöd av projektchef och övriga i projektteamet. I projektteamet ingår bl. a installationsledare, entreprenadingenjör, produktionsledande personal samt KMA. Du ingår i regionens inköpsgrupp där du tillsammans med övriga inköpare utvecklar vårt inköpsarbete. Du rapporterar till Inköps-/Produktionsstödschef med streckad linje till Arbetschef.

Om dig 

Vi vill att du har relevant utbildning och några års erfarenhet av att arbeta med inköp, gärna inom byggsektorn. I denna position är det viktigt att Du är drivande med affären i fokus. Du har en stark genomförandeförmåga och motiveras av att utveckla affärsrelationer med entreprenörer och leverantörer. Du har också en god förhandlingsvana, en stark kommunikationsförmåga samt hög integritet. Vi ser gärna att du är självständig och att du tycker att det är självklart att dela med sig av kunskap och bidra till andras utveckling.
Det är även viktigt att etik och moral är viktiga ledord för dig, för det är det för oss.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-01-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Fredrik Andersson, Inköpschef

Telefon: +46 725334881

Sanna Klingström HR

Telefon: +46 705680553

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.