Sommarjobb, kontor & administration

Sökes till Stockholm

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Du som läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år är välkommen att söka sommarjobb hos oss på Peab. Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig.

Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden!

Om oss
Koncernstaberna stödjer koncernens verksamheter inom samtliga områden och levererar bl a tjänster inom Ekonomi, IT, Kundservice samt Juridik. Verksamheten är huvudsakligen lokaliserad i Ängelholm och Solna och det är på dessa orter som vi kan ta emot dig under ditt sommarjobb.

Om tjänsten
Vi söker dig som på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå utbildar sig till ekonom, systemekonom, systemutvecklare eller växeltelefonist. Till vår enhet inom arbetsmiljö och arbetsrätt söker vi personer som läser juridik på universitetsnivå. Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Uppgifterna varierar beroende på din ålder, erfarenhet och utbildning. Att jobba på Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela anställningen.

Vem är du?
Vi söker dig som är student och läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå, samt har fyllt 16 år. För sommarjobb på vår enhet inom inom arbetsmiljö och arbetsrätt behöver du läsa din utbildning på universitetsnivå. 

Din ansökan ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din tillgänglighet i ditt personliga brev. 

Vid frågor om tjänsten och anställningens innehåll är du välkommen att kontakta HR.
Juridik: Sara Nilsson, sara.nilsson@peab.se
Övriga inriktningar: Marianne Oelker Johansson, marianne.oelkerjohansson@peab.se

Vid frågor om hur du ansöker och skickar in din ansökan kan du kontakta Peabs HR-support på 0101-500 400, knappval 4.  Sök tjänsten via knappen "Sök tjänsten". Vi tar ej emot ansökningar via email.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-15

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Marianne Oelker Johansson

Sara Nilsson

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.