Produktutvecklare betong inriktning infrastruktur

Sökes till Kan diskuteras

Till vår region Teknik söker vi nu en produktutvecklare med inriktning betong infrastruktur.

Du kommer att ansvara för produktkategorier som innehåller betong till infrastruktur, utomhuskonstruktioner samt konstruktioner som klassificeras till anläggningsbyggande och du arbetar i gränssnittet mellan produktutveckling, produktanvändning, tillverkning och hållbarhet. 

Arbetet innebär att omvärldsbevaka forskning och utveckling och att identifiera, initiera och projektleda utvecklingsarbete inom området. Identifiera och initiera förändringar i produktsortimentet och hålla produktkategorierna uppdaterade och aktuella. Stödja regionerna som specialist inom betong/infrastruktur avseende material, utförande och hållbarhet och hur dessa hänger ihop. Stötta säljorganisationen med miljödeklarationer, EPD, byggvarudeklarationer, klimatkalkyler mm. Tillsammans med organisationen utveckla produkter, tekniker och produktionslösningar som för oss framåt i hållbarhetsarbetet.

För att lyckas i uppdraget behöver du ha teknisk högskola som civilingenjör alternativt byggingenjör med motsvarande förvärvad kunskap, gärna med inriktning infrastrukturbyggande/väg och vattenbyggande. Erfarenhet från produktutveckling/materialprovning är meriterande. Du behöver ha minst 5 års arbetslivserfarenhet kopplat till ovanstående specialisering. Som person behöver du vara drivande, självgående och ha erfarenhet av att leda andra i projekt och därmed vara skicklig på samarbete. Välformulerad på engelska språket samt B-körkort är ett krav.

Anställningen kan komma att föregås av 6 månders provanställning. Placeringsort och tillträde kan diskuteras.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-22

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Helen Dalgart, HR-chef

Telefon: 0733-847442

Staffan Carlström, Produktchef

Telefon: 0733847722

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.