Sommarjobb

Sökes till Linköping

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Du som läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år är välkommen att söka sommarjobb hos oss på Peab. Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig.

Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden!

Om oss
Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster. Nu söker vi dig som under din studietid vill arbeta i produktion på något av våra spännande projekt.

Inom affärsområde Anläggning utför vi entreprenadverksamhet av alla storlekar, såväl nyproduktion som ombyggnad eller reparation. Det kan röra sig om exempelvis en cirkulationsplats i hårt trafikerad miljö, markarbetet när vi anlägger ett nytt bostadsområde eller att bygga en ny bro samt allt däremellan. Som sommarjobbare hos oss kommer du, oavsett vilket projekt du hamnar på, att få en god inblick i hur verksamheten bedrivs och vad du kan förvänta dig i ditt yrke framåt.

Om tjänsten
Vi söker studenter som vill få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv. Under din anställning hos oss kommer du få testa på arbetet i olika roller beroende på verksamhet. Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Uppgifterna varierar beroende på din ålder, erfarenhet och utbildning. Att jobba på Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela anställningen.

Vem är du?
Vi söker dig som är student och läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå, samt har fyllt 16 år. För att lyckas i rollen krävs det att du vill utvecklas och har ett stort intresse för samhällsbyggnad. Då säkerhet är viktigt för oss ser vi också att du har förmågan att ta till dig de säkerhetsföreskrifter som finns på arbetsplatsen.

Vi bryr oss om dig
För oss kommer alltid säkerheten först. Din anställning inleds med en grundlig introduktion då vi går igenom de rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns på den arbetsplats där du ska vara. Vi gör också en så kallad arbetsberedning med riskhantering för de arbetsmoment som du ska delta i.
Vi strävar efter att göra din anställning hos oss så utvecklande som möjligt!

Din ansökan ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din tillgänglighet i ditt personliga brev.

Vid frågor om tjänsten och anställningens innehåll är du välkommen att kontakta HR.
Bygg&Anläggning: Carin Thomasson, carin.thomasson@peab.se
Byggservice: Jan Söderlund, jan.soderlund@peab.se

Vid frågor om hur du ansöker och skickar in din ansökan kan du kontakta Peabs HR-support på 0101-500 400, knappval 4. Sök tjänsten via knappen "Sök tjänsten". Vi tar ej emot ansökningar via email.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-15

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Carin Thomasson

Jan Söderlund

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.