Lärare inom bygg och anläggning

Sökes till Solna

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 300 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever.

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan är en fristående skola och tillämpar ferietjänst.

Peabskolan Solna finns i Hagalund och omfattar idag 80 elever. Med denna lilla elevgrupp har vi ett mycket nära samarbete med varje elev.

Vi söker nu en ny bygglärare till vårt fantastiska arbetslag! Vi söker dig som är nytänkande, utvecklingsinriktad och som tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Du har ett stort hjärta och engagemang för elever och undervisning och du känner att du har mycket att bidra med inom den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Vi ser det som meriterande om du är utbildad lärare och har lärarlegitimation, men vi tar också emot ansökningar från dig som arbetat i branschen och vill prova på att undervisa. Har du erfarenhet från ungdomsidrott eller annan ungdomsverksamhet ses också som meriterande. Vi hoppas att både manliga och kvinnliga sökande intresserar sig för denna tjänst.

Rekrytering kommer att ske löpande då vi har behov av tillträde omgående. Därför ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-28

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Katarina Lindeman-Andersson, rektor

Telefon: 072-5333615

Lars Sjöstedt, personal

Telefon: 0733-372180

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.