COOP-praktik

Sökes till Uppsala

COOP står för cooperative education och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet. COOP-praktiken är ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och lokala företag och innebär integrerat lärande dvs. teori varvas med praktik.

Genom att göra COOP-praktik hos oss får du möjlighet att vara ute i produktionen och få bred kunskap om branschen. Vi gör en individuell utvecklingsplan för din COOP-praktik och du får en egen handledare som följer dig under hela praktikperioden. Det är viktigt att du har ett stort intresse för branschen och Peab samt att du delar våra kärnvärden.

Gällande COOP-praktik inom Bygg är det meriterande med B- körkort. För COOP-praktik på Anläggning är B-körkort ett krav och det är meriterande om du har egen bil.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-02

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Malin Sundvall, HR

Telefon: 0725-33 33 04

Maria Osihn

Telefon: 070-779 42 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.