Laboratorieassistent

Sökes till Helsingborg

Peab Asfalt AB – ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vår teknikavdelning består av 6 ackrediterade laboratorier fördelade från Boden i norr till Helsingborg i söder. Verksamheten omfattar bl.a. analyser av vägmaterial, teknisk support, provtagning och produktutveckling.

På vårt betonglaboratorium i Helsingborg utför vi provning på färsk och hårdnad betong, dit söker vi nu en laboratorieassistent.

Är du strukturerad, engagerad och i början av din karriär? Är du dessutom tekniskt intresserad? Då kan detta vara helt rätt roll för dig!

Om tjänsten

Rollen som laboratorieassistent innebär bl.a. att du utför provning på färsk och hårdnad betong enligt gällande europastandarder, kontrollerar tryckhållfasthet och tillverkar betongkuber.

Vi utför främst uppdrag inom Peabkoncernen, men även viss del åt externa kunder.

Vem är du?

Du är noggrann, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem, samt har en förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi värdesätter ordning och reda. Då det förekommer fältarbete vill vi att du har B-körkort.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 2021-06-15. Startdatum bestäms efter överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-11

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Martin Rydh

Telefon: 0733-84 85 87

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.