Platschef

Sökes till Vålberg

Vi söker en engagerad platschef med ansvar för asfaltstillverkning och grus- och bergproduktion till Vålberg!

Om tjänsten

Våra asfaltverk inom Region Väst är lokaliserade i Kållered, Sävsjö, Uddevalla och Vålberg. Vi söker nu en platschef inom tillverkning till vårt asfaltverk i Vålberg strax väster om Karlstad. I rollen som platschef har du en nyckelroll när det gäller produktionsplanering. Dina huvuduppgifter är att planera och leda produktionen i det dagliga arbetet där du ansvarar för fem verksmaskinister, samtliga placerade på asfaltverket i Vålberg. Därtill ansvarar du även för hantering av grus- och bergproduktion i täkten. Du har ett helhetsansvar för planering, kvalitétssäkring, ekonomi och personal vilket ger stort utrymme för utveckling av ditt ledarskap. I tjänsten ges du möjlighet att jobba nära tillsammans med produktionsledare och säljare. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. 

Kravprofil

Som person är du positiv och gillar att kommunicera och ha många olika kontaktytor. Du har en förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat, är strukturerad och kan överblicka verksamheten. Du har en god förmåga att möta våra kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer. Vi ser gärna att du har teknisk högskoleutbildning och erfarenhet från asfaltproduktion och/eller från arbetsledande befattning. Du har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt, har mycket god datorvana och innehar B-körkort. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-07

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Johan Bolander, Arbetschef

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.