Beläggningsarbetare

Sökes till Umeå

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Då vi växer behöver vi förstärka vårt team med drivna beläggningsarbetare till Norr- och Västerbotten inför säsong 2021!

Om rollen

I rollen som beläggningsarbetare på Peab Asfalt arbetar du tillsammans med ditt lag ute på fältet med nybyggnads- och underhållsbeläggningar.

Om dig

Som person är du praktiskt lagd, initiativrik och tycker om att arbeta i lag. Vi ser också att du är självständig, ansvarstagande och har förmågan att planera och strukturera arbetet.

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant erfarenhet. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet från branschen. Vi ligger i framkant gällande digitalisering vilket ställer krav på att du har god datorvana. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-14

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Jimmy Ek, arbetsledare

Telefon: 070 648 58 30

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.