Maskinförmedlare

Sökes till Göteborg

Är du intresserad av maskiner och gillar att hitta bästa möjliga lösningen för våra kunder? Då kanske du kan vara vår nya maskinförmedlare!

Om tjänsten
Som maskinförmedlare har du ett brett kontaktnät där du ansvarar för förmedling av maskiner inom Region Väst. Tjänsten kommer utgå ifrån vårt lokalkontor i Göteborg. Som maskinförmedlare förmedlar du allt ifrån grävmaskiner till hjullastare och dumprar, med eller utan förare. Arbetet innebär en del administrativa uppgifter men också praktisk hantering samt logistikplanering. Du kommer vara med i anbudsprocesser och ansvarar för kommunikationen mellan åkare och kund. I tjänsten deltar du även i det dagliga marknadsförings- och försäljningsarbetet tillsammans med platschef.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har god kunskap om entrprenadmaskiner, har ett affärsmässigt synsätt och är mån om att hitta smidiga och bra lösningar för kunden. Det är av stor vikt att du har en god förmåga att kommunicera med andra, är positiv och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en naturlig lagspelare som gillar att arbeta utifrån gemensamma mål.

Kravprofil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har lokalkännedom och erfarenhet av liknande roller som innebär entreprenadmaskiner och/eller transporter, nätverksbyggande samt marknads eller försäljningserfarenhet. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska skriftligt och muntligt, mycket god IT-vana samt innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-05

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Anders Olofsson, Platschef

Telefon: 0733373611

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.