Platschef

Sökes till Skövde

Är du vår nya platschef i Skövde?

Det händer mycket i Skaraborgs län. Vi på Peab är en stark drivande kraft och har foten med i många av projekten i länet. Till vår byggverksamhet i Skövde söker vi nu erfarna platschefer som vill vara med och driva den positiva utvecklingen och bemanna våra nya projekt som startar under våren.

Som platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du driver självständigt dina projekt från planering och beredning till färdigt bygge. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Eftersom du är ansvarig för personalen i projektet är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är duktig på att skapa ett bra arbetsklimat. Du är affärsinriktad, strukturerad, målinriktad och entusiasmerande till din läggning. Du passar bra in på Peabs värdeord; jordnära, utvecklande, pålitlig och personlig.

Vi vill att du har flerårig erfarenhet från byggbranschen i ledande befattning samt relevant teknisk utbildning. Du har också erfarenhet från byggproduktion och har goda kunskaper inom projektekonomi.

Din samlade erfarenhet och dina personliga egenskaper som ledare är viktigare än formell utbildningsbakgrund.

I vår region är det viktigt med lokal förankring och hjärta för våra projekt. Därför söker vi dig som brinner för att utveckla din närmiljö och tillsammans med oss vill ett bygga ett hållbart samhälle.

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-31

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Catrin Hesselgren, HR

Telefon: 0725 33 75 49

Robert Malmgren, Arbetschef

Telefon: 0725 33 58 16

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.