Arbetsledare

Sökes till Jönköping

 

Till tjänsten som arbetsledare söker vi dig som vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Du biträder platschefen med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du tycker om problemlösning, trivs med lagarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande befattning, en byggteknisk utbildning samt erfarenhet från olika former av byggproduktion

 

Som person trivs du i ledande befattning, är bra på att fatta beslut och är driven och strukturerad. Att planera och organisera ditt arbete kommer naturligt för dig. Du är en duktigt på att kommunicera så att ditt budskap går fram och blir förstått.

 

Du som söker är flexibel och har viljan att lära dig hur vår produktion fungerar. Du har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, har god datavana och innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

 

 

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-21

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Carin Thomasson

Telefon: 013-24 99 04

Martin Alexandersson

Telefon: 036-34 67 22

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.