Trädgårdsarbetare

Sökes till Lilla Essingen

Sökes till Spånga

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Nu söker vi flera trädgårdsarbetare till Stockholm city som vill vara del av en positiv och engagerad arbetsgrupp? Vi söker nu medarbetare till vår skötselgrupp på Peab Drift och Underhållsverksamhet i Stockholm city. Har du erfarenhet av trädgårdarbete samt ett brinnande intresse för utemiljöer, titta hit!

Arbetsuppgifter
Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Helt enkelt allt inom yttre skötsel. Dagarna är väldigt varierande och innehållsrika.

Våra kunder är både stora fastighetsförvaltare och offentliga förvaltare men även BRF:er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i kontakt med människor i deras miljöer är det viktigt att vara servicemedveten.

För att förstå kundens förväntningar, bör du kunna tillskansa dig kunskap om kontraktshandlingar och skötselplaner samt kunna läsa kartor. I ditt dagliga arbete behöver du utföra viss typ av dokumentation såsom att föra dagbok och fylla i egenkontroller.

Personliga egenskaper
Vi söker både dig som har erfarenhet av grönyteskötsel, parkskötsel eller du som trivs med att arbeta utomhus. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgårdsarbete.

Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har en positiv inställning kombinerat med ett glatt humör. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig. B körkort är ett krav i tjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i spännande samt unika projekt med trevliga kollegor. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrigt:
Omfattning: Säsongsanställning from 1 mars - 30 oktober med möjlighet till förlängning.
Arbetsort: Vi utgår från Lilla Essingen.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-01

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Maria Osihn

Telefon: 070-779 42 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.