Arbetschef

Sökes till Borlänge

Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Då kan rollen som Arbetschef på Peab vara helt rätt utmaning för dig!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Uppdraget

Vi söker nu en arbetschef till Borlänge. Som Arbetschef på Peab Anläggning har du en central roll i verksamheten med stort produktions- och affärsansvar, där fokus ligger på verksamhetsutveckling, personalledning och uppföljning av projekten. Gruppen du ansvarar för omsätter ca 400 miljoner kronor och består av ca 100 medarbetare. Det geografiska ansvarsområdet är Dalarna och Gävleborg.

Vi söker dig som både vill bygga upp ett vinnande lag och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitet och miljö. Framtagandet av kund- och marknadsplaner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för att leda, engagera och utveckla din arbetschefsgrupp och medarbetare.
  • Bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Ansvarar för projektportföljen för din geografi och projektuppföljning.
  • Marknadsaktiviteter; -bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generera affärsmöjligheter.
  • Övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, med stöttning av våra supportfunktioner.
  • Ledningsgruppsarbete

Vem är du?

Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå samt flerårig erfarenhet från en liknande roll med stora projekt i ett entreprenadbolag. Du har någon form av ledarerfarenhet där du har förmåga att skapa engagemang bland dina underställda. Viktigt för oss är att du trivs med att jobba med människors utveckling och skapa en teamkänsla.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Du är drivande, kundorienterad men samtidigt mycket organiserad och strukturerad.

I Peab kommer du få allt stöd du behöver för att lyckas. Du har fem AC chefs kollegor att nätverka med och du har en stab av specialister på olika nivåer inom region, affärsområdet och koncern som stöttar i den dagliga verksamheten. Du samverkar även med vår byggverksamhet som också finns lokalt.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Peab med Advice Executive Search. Anmäl ditt intresse via länk: https://www.advice-es.com/uppdrag/arbetschef-anlaggning/

Sista ansökningsdag är söndagen den 14e mars. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. För frågor gällande tjänsten kontakta Oskar Servenius på os@advice-es.com eller 070-355 03 73.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår därför gärna samtal från andra leverantörer.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-14

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Emma Renström, HR-chef

Telefon: 073-0657376

Jörgen Eriksson, Regionchef

Telefon: 073-337 18 03

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.