Projektledare

Sökes till Växjö

 

Vi söker nu en projektledare till E4 projektet i Ljungby, vilket är ett av Sveriges största pågående motorvägsprojekt. Lambertsson jobbar i ett nära samarbete med huvudentreprenören och ansvarar för de olika trafiklösningarna på projektet. Sträckan på 3,2 mil byggs i samma linje som befintlig väg. Hela ombyggnaden av E4 sker i fem olika delsträckor med start i de norra delarna och avslut i söder. Den totala kostnaden för projektet är ca 1,1 mdkr.

Om rollen

Du kommer att vara en nyckelperson i projektorganisationen på plats. I rollen som projektledare kommer du att ansvara för helhet gällande trafikanordningar i projektet. Du är ansvarig för utförande, säkerhet, kvalitet, resursplanering, ekonomi och leverans på utsatt tid. Att leda och fördela arbetet för vägdriftspersonalen är en viktig del i ditt uppdrag. Du har också löpande kontakt och ett nära samarbete med myndigheter, kunder och leverantörer.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete med TA i projekt-/arbetsledande befattning
  • Arbete på väg 2.2
  • Körkort B
  • Certifiering i Arbete på väg 2.2 alt. 3.0 ser vi som meriterande
  • Har du erfarenhet av att projektleda större projekt ser vi det som ett plus

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående och ansvarstagande. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och motiveras av att arbeta mot ett gemensamt mål.

Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö. Du gillar utmaningar samt har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. Problemlösning är för dig en naturlig del i jobbet.

 Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-07

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Anders Johannisson, Entreprenadchef

Telefon: 0733-37 60 26

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.