Kalkylingenjör

Sökes till Kalmar

Peab är Sveriges största Bygg- och anläggningsföretag och Nordens samhällsbyggare. Vi eftersträvar total kvalitet i varje del av byggprocessen och till det behöver vi engagerade och duktiga medarbetare. Nu söker vi en engagerad och strukturerad Kalkylingenjör till Peab Anläggning i Kalmar! 

Om tjänsten

Som kalkylingenjör på Peab Anläggning har du en viktig roll i att leda, planera och samordna arbetet med anbud för att skapa lönsamhet i våra projekt. Du arbetar självständigt med att ta fram anbudsunderlag för kommande anläggningsprojekt och är med projektet hela vägen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbud. Du kommer även vara delaktig i produktionskalkyler och projektförändringar och du är ett stöd för arbetsplatsen under projektets gång. Ditt arbete sker i nära samarbete med såväl arbetschefer som projektchefer och som stöd i ditt arbete har du bland annat ett nätverk av kalkylingenjörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen. Det är starkt meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom byggteknik/anläggning samt om du har arbetat med förfrågningsunderlag och anbudsförslag tidigare alternativt arbetat i en arbetsledande roll i anläggningsprojekt. Vidare har du mycket god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, och du innehar B-körkort.

Du är en strukturerad och analytisk problemlösare med ett stort engagemang. Du trivs med att arbeta ensam och har förmåga att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du är en bra lagspelare när det behövs. Vidare är du ekonomiskt medveten och kan motivera och presentera dina ställningstaganden på ett bra sätt.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-14

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Hanna Nylander

Telefon: +46 722272331

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.