Betongarbetare

Sökes till

Är du en duktig och kvalitetsmedveten betongarbetare? Vill du arbeta i ett gott gäng där trivseln är hög? Har du tröttnat på att ligga borta, vill till en mindre arbetsgrupp eller söker nya utmaningar? Då tror vi att du skulle trivas hos oss i Lysekil.

Arbetet och gruppen

På Preemraff arbetar vi med betong- och markverksamhet. Vi driver underhållsarbete samt projekt. Tjänsten innebär arbete inne på Preem med arbetsuppgifter inom betong, formning, armering och gjutning, där man utför större och mindre betongreparationer samt nyproduktion.

Du kommer till en arbetsplats som utmärker sig när det gäller trivsel och gemenskap. Vi är ett gäng om mellan 10-15 personer. Vi behöver förstärka på betingsidan med ett par personer. Då vi är en liten grupp är det viktigt att vi funkar ihop. Precis som vi behöver du vara en prestigelös lagspelare med en positiv attityd.

Du är en jordnära person och mycket skicklig på ditt jobb

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av armering och betongjobb, gärna inom industri. Viktigast är dock att du är duktig på det du gör. Vi arbetar i kaj- och hamnmiljö vilket innebär att kvalitets- och säkerhetskraven är mycket höga. Du behöver därför vara noggrann och ansvarstagande. Våra arbetsledare utövar ett nära och personligt ledarskap. Du får struktur och ramar men blir inte detaljstyrd. Således krävs att du har gott omdöme och är självgående. Som betongarbetare arbetar du dock aldrig ensam och säkerhetstänket har högsta prioritet.

Eftersom arbetet sker på ett fast driftställe söker vi framförallt personal som bor i närområdet eller har pendlingsavstånd. B-körkort är ett krav likaså yrkesbevis eller erfarenhet från branschen som vi anser likvärdig.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Bifoga ett CV som innehåller information om din utbildning, tidigare anställningar och arbetsuppgifter samt en kort presentation av dig, din bakgrund och varför du vill arbeta hos oss.


Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Cecilia Nagy, HR

Telefon: 0725335006

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.