Distriktchef Norr Glacell

Sökes till Stockholm

Glacell är en del i Lambertsson Sverige med verksamhet över hela landet. Det unika med Glacells erbjudande är helheten, att vi har koll på och kan hjälpa till med allt, inte ”bara” installationer.

Vi utvecklar vår verksamhet inom Glacell och söker en distriktschef som vill vara med och driva vår framtidsresa.

Norra distriktet består av verksamhet i Stockholm, Karlstad, Örebro, Linköping, Umeå och har idag ca 30st  anställda. Vad lovar vi då våra kunder och vår omvärld? Jo, med utgångspunkt i erbjudande – ett helhetskoncept för energioptimerade fastigheter – hjälper vi landets fastighetsägare att få de allra bästa klimatsmarta och hållbara lösningarna. Lösningar som gör skillnad på riktigt, för den egna ekonomin såväl som för det globala klimatet.

Du kommer vara delaktig i att driva  vår inriktning med  smarta installationer för energieffektiva fastigheter. Som dotterbolag till Peab är detta en del i Peabs strategi att vara Nordens samhällsbyggare med hållbarhet i fokus.

Glacells bidrag är helhetslösningar inom energioptimering för fastigheter, infrastruktur, bygg och industri. På köpet får våra kunder – och i förlängningen deras kunder – en smartare, mer kostnadseffektiv vardag och den sköna känslan av att vara med i något stort, i något som gör skillnad. Tillsammans kan vi på allvar bidra till FN:s klimatmål 2030. Det är nu det gäller – och vi tänker inte stå bredvid och titta på.

Som distriktschef hos Glacell kommer du att leda och utveckla distriktet mot våra mål. Ditt ledarskap skapar engagemang hos medarbetarna och tillsammans med dig fortsätter distriktet att leverera på hög nivå och organisationen att utvecklas. Ett aktivt arbete med samverkan internt och externt, med leverantörer och omgivning, är också viktigt för framgångsrika resultat. Centralt är likaså arbetet med kompetensförsörjning och verksamhetsutveckling. Du rapporterar direkt till regionchef och ingår i ledningsgruppen för verksamheten.

Du har i närtid och under flera år verkat i chefs- och ledarroller i större organisationer med omfattande projektverksamhet, kanske i bygg- och installationsbranschen. I din erfarenhet ingår också att ha lett genom andra chefer. För att lyckas i den här rollen behöver ditt ledarskap vara mångsidigt med förmåga att bland annat leda geografiskt spridd verksamhet under olika utvecklingsskeden. Du är analytisk, strategisk och bra på att skapa strukturer som hjälper organisationen att leverera.

För tjänsten krävs:

  • Utbildning inom El, Allmänbehörighet
  • Körkort klass-B
  • Kunskap i företagsekonomi och projektekonomi

Meriterande:

  • Erfarenhet från verksamhet inom hållbarhet och energi
  • Drivit eller varit delaktig i utveckling av projekt
  • Erfarenhet av att bygga en organisation

Nu söker vi dig som tänker på samma sätt som vi. Som vill gå till jobbet varje dag och veta att det du gör är viktigt på riktigt. För dig. För oss. För omvärlden.

Alternativ placering är Örebro. Arbetet medför resor inom Sverige.

Passar du in på beskrivningen och vill vara med på vår framtidsresa så ser vi fram emot din ansökning.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-21

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Lambertsson erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, solenergi, moduler och trafikanordningar.

Tobias Jönsson, Regionchef

Telefon: 0733-376111

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.