Chef Produktionsstöd

Sökes till Solna

Har du flerårig erfarenhet från byggproduktion i ledande befattning och drivs av utveckling och ständig förbättring? Då kan du vara vår nya chef för vår produktionsstödsgrupp!

Som chef för vår produktionsstödsgrupp ansvarar du för cirka 15 medarbetare som stöttar produktionsorganisationen inom projektstyrning, kvalitet, teknik, miljö, arbetsmiljö samt VLS.

I produktionsstödsgruppen ingår även garantigruppen som ansvarar för verksamhetens garantiåtaganden.

Produktionsstödsgruppen är verksamma och stödjer två byggregioner, Bygg Öst och Bygg Stockholm.

Region Bygg Stockholm som är inriktade mot kommersiellt byggande och består av sex arbetschefsgrupper, varav fem är verksamma inom Stockholms län och en i Södertälje.

Region Bygg Öst som är inriktad mot bostadsbyggande och består av sju arbetschefsgrupper, varav fyra är verksamma inom Stockholms län, två i Uppsala och en på Gotland.

Om tjänsten 

  • Leda regionernas utvecklings- och förbättringsarbete med avseende på verksamhetsledningssystem genom hela produktionsprocessen.
  • Ansvara för tillvaratagandet av erfarenhetsåterföring och säkerställa att processer utvecklas och förbättras.
  • Säkerställa att verksamheten drivs enligt gällande lagar och avtal samt Peabs rutiner och riktlinjer inom Arbetsmiljö, Miljö, Projektstyrning, Kvalitet, teknik samt VLS.
  • Övergripande ansvar för verksamhetens garantiåtaganden.
  • Budget- och personalansvar för produktionsstödsgruppen som idag består av cirka 15 medarbetare.
  • Du ingår i regionernas ledningsgrupper och är delaktig i att driva det strategiska arbetet framåt.
  • Du rapporterar till regionchefen i region Bygg Öst där gruppen har sin organisatoriska tillhörighet. 

Personliga egenskaper

Du är en erfaren ledare som triggas av ansvar och utmaningar och har viljan att både leda medarbetare samt driva och utveckla arbetsprocesser. Du är en person som ser möjligheter när andra ser problem och du är alltid mån om att hitta lösningar som gynnar alla parter. Du är nyfiken, socialt kompetent, har goda ledaregenskaper och en förmåga att engagera dem du samarbetar med. Om du dessutom är strukturerad och drivs av utveckling skulle detta kunna vara en tjänst som passar dig.

Bakgrund

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från byggbranschen och produktionsledande befattningar, såsom plats-/projektchef i entreprenadverksamhet inom byggproduktion. Du har en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande förvärvad kompetens. Meriterande om du också har tidigare erfarenhet av produktionsstödjande arbete.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, placeringsort är Solna.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-28

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Louise Strömbeck, Regionchef

Telefon: 0725-33 52 96

Sofia Söderström, HR

Telefon: 0725-33 30 40

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.