Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Uppsala

Vi söker en mark- och anläggningsarbetare med rörkompetens till Uppsala. Våra projekt är placerade i hela Uppsala Län med kontor centralt i Uppsala. Vår grupp består av ca 25 yrkesarbetare och ca 25 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt.

Vi är ett glatt gäng som är måna om varandra! Vi är stolta över det vi bygger och har åstadkommit i Uppsala. Ulls Hus, Gränby Sportfält, utbyggnad av Gunsta, Skölsta och Östra Fyrislund är några av de projekt vi tillsammans har byggt. Vi sysslar med infrastruktur, finplanering och grundläggning för bostadsproduktion, drift- och underhåll av gator och parker, järnväg och broar, exploateringsområden med vägar och VA. 

Om tjänsten
Rollen som anläggare i vår grupp är projektspecifik. Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Ytskiktsarbeten; plattläggning, kantsten, grönytor
  • VA-arbeten, rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Justeringsarbeten inför asfaltering
  • Gatuombyggnader


Kompetenser och personliga egenskaper
Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som anläggningsarbetare på anläggningsprojekt och det är meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Har du yrkesbevis inom väg- och anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast men enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-29

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Malin Sundvall, HR

Telefon: 0725-33 33 04

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.