Processutvecklare för byggprocessen

Sökes till Göteborg

Vill du leda arbetet med utveckling och förbättring av byggprocessen? Har du erfarenhet från både byggbranschen och utveckling och förvaltning? Är du bäst på att driva ett utvecklande förvaltningsarbete? Då har vi jobbet för dig!

Vilka är vi?

Vi är en grupp om sex miljö- och kvalitetsspecialister med olika kompetensområden samt jag, Veronica, som leder gruppen och är kvalitets- och miljöchef på Affärsområde Bygg. Vi är en social grupp med tät kontakt inom gruppen, där vi stöttar och utvecklar varandra. Vi samverkar nära med övriga stödfunktioner och regioner vilket är en förutsättning för vårt framgångsrika förbättrings- och utvecklingsarbete. 

Hur ser din arbetsdag ut?

Huvuduppdraget är att leda, planera och koordinera arbetet i en utsedd förvaltningsorganisation. Syftet är att kontinuerligt utveckla och förbättra byggprocessen. Uppdraget omfattar också att leda arbetet med ständiga förbättringar i nära dialog med verksamheten och utifrån verksamhetens behov. 

Du kommer också att:

  • Förankra, kommunicera, och genomföra beslutade förbättringar
  • Resursplanera förvaltningen
  • Leda förvaltningsledningsmöten och Styrgruppsmöten
  • Prioritera och besluta inom ramen för förvaltningsplanen och göra formella beställningar
  • Leda och stödja och uppmuntra verksamheten i arbetet med ständiga förbättringar i sitt kravarbete
  • Bemanna roller på operativ nivå i samråd med berörda resursägare i regionerna
  • Budgetplanera och prognosrapportera
  • Omvärldsbevaka ur ett verksamhetsperspektiv

Vem är du som kommer att trivas här?

Vi tänker att du har relevant universitets-/högskoleexamen eller motsvarande. Formell utbildning inom projektledning, verksamhetsutveckling, förändringsledning, förvaltningsledning och kvalitetsledning är meriterande. Du har minst 7 års arbetslivserfarenhet och minst 2 års erfarenhet som projektledare eller processutveckling/förvaltning i stora organisationer. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

Vi söker dig som är strukturerad, drivande och ansvarskännande. Du är prestigelös och har förmåga att prioritera och se helheten. För att lyckas i rollen måste du både tycka om att driva ditt arbete självständigt och samtidigt vara samarbetsorienterad och kunna bemöta och samarbete med olika personligheter. Du måste ha förmåga att leda, fördela och följa upp arbete. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Mer om placering och din ansökan

Dina kontaktytor är inom hela Sverige. Placeringsort kan vara på något av Peabs kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Arbetet medför resor i tjänsten. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Ulrika Torstensson, HR

Telefon: 0725-334057

Veronica Yverås, Kvalitets- och miljöchef

Telefon: 0725-334858

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.