Mark- och Anläggningsarbetare

Sökes till Falun/Borlänge

Vi behöver förstärka vår markgrupp i Gävleborg/Dalarna inför säsongen 2021

Om tjänsten

Som mark- och anläggningsarbetare på Peab anläggning AB arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. arbetsuppgifter består i huvudsak av rörläggning, schakt- och fyllningsarbeten och finplanering. 

Kravprofil

Du har utbildning inom mark och anläggning eller likvärdig erfarenhet. B körkort och tillgång till bil är ett krav då våra projekt kan vara utspridda inom området

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Trivs du med att vara mobil i ditt arbete ser vi det som en merit.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonsering eller rekryteringshjälp.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Mari Palm, HR Partner

Telefon: 072-533 78 04

Mikael Rantanen, bitr arbetschef

Telefon: 073-337 50 91

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.