Mark- och anläggningsarbetare till Västernorrland/Jämtland

Sökes till Västernorrland

Peab Anläggning AB är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur med allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Marknaden inom vår geografi ser ljus ut och för att vi ska lyckas med kommande utmaningar behöver vi fler duktiga medarbetare.

Din roll
Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med olika typer av anläggningsprojekt. Vi bygger bland annat infrastruktur, finplanering och grundläggning, järnväg och broar, exploateringsområden med vägar och VA, stensättning, plattläggning med mera.

Din profil
Vi söker dig som först och främst har ett stort intresse för anläggningsarbete och besitter en nyfikenhet för att utvecklas. Utbildningsbevis inom området är ett plus men vi ser också gärna sökande från närliggande branscher. Som person är du driven, lösningsorienterad och självgående. Körkort B är ett krav för tjänsten.  

För rätt person finns stora möjligheter att växa in i rollen och på sikt få en mer ansvarsfull roll. Du kommer ingå i ett arbetslag med kompetenta och erfarna kollegor där vi alla tror på att gott samarbete lägger grunden för en bra och rolig arbetsplats. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och växa hos oss och lägger därför stor vikt vid det i denna rekrytering.

På Peab ska alla trivas och vi erbjuder förutom härliga kollegor en hel del annat så som till exempel: medlemsgrupper baserade på intresse, rabatter på evenemang, friskvård, massage och många andra förmåner via förmånsportalen Benify. Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-02

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Linn Eklund, HR

Telefon: 0725-335910

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.