Sjötekniker med skepparansvar

Sökes till Stockholm

Nu söker vi flera sjötekniker med skepparansvar som vill vara en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp med många spännande projekt? Din roll som sjötekniker med skeppar ansvar innebär att du deltar i olika projekt tex ombyggnationer och underhåll av kajer, bryggor och pontoner, bogsering, transporter, saneringsarbeten, muddring och sprängning. Arbetet innebär även pålning, bärgning samt upphuggning av fartyg, utläggning av länsar, bojar och pontoner samt uthyrning av arbetsbåtar och pontoner. Skeppar ansvaret innebär att du har ansvaret över en av våra arbetsbåtar och är den huvudsakliga föraren av denna. Med detta ansvar ska du se till att båten är i funktionsdugligt skick och se till att underhålls sköt och planeras. Detta arbete sker i samarbete med rederiorganisationen.

Om dig
Som person är du positiv, brinner för yrket och trivs med att arbeta i lag. Du har erfarenhet av marinnära anläggningsprojekt och god samarbets- och kommunikations förmåga. Som skeppare innebär det även att man tar en arbetsledande roll och kan leda det team som står till förfogande för den aktuella uppgiften. Minimi krav på bildning är:

  •       Fartygsbefäls examen klass VIII
  •       Maskinbefälsexamen klass VIII
  •       Godkänd läkarundersökning för sjöfolk
  •       B-körkort

Meriterande om du även har:

  •       Yrkesbevis inom byggrelaterat område
  •       Högre nautisk kompetens
  •       Andra utbildningar och kravkurser relevanta för yrket
  •       Relevant erfarenhet för yrket
  •       Kranförarutbildning
  •       Utbildning för mobilkranar

Vi söker dig som vill arbeta i en grupp med tight sammanhållning och ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-31

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Maria Osihn, HR Partner

Telefon: 070-779 42 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.