Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Karlskrona

Är du en stolt anläggare med flera års erfarenhet? Vår Anläggningsverksamhet i Blekinge söker just dig!

Om tjänsten
I rollen som Anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten.


Kravprofil
Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet. Körkort B krävs

Kompetenser och personliga egenskaper
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt  förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Marita Petkovic, HR-Partner

Telefon: 072-5337836

Martin Isoaho, Projektchef

Telefon: 0733374273

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.