Kontraktsingenjör

Sökes till Skåne

Brinner du för affären och har erfarenhet av att arbeta brett med kontraktsfrågor i anläggningsprojekt? 

Nu söker vi på Peab Anläggning Syd dig som vill arbeta som kontraktsingenjör hos oss! Du kommer att spela en viktig roll i vår verksamhet! Som kontraktsingenjör på Peab får du möjlighet att tillsammans med våra duktiga medarbetare utveckla entreprenörskapet i vår verksamhet.

Peab är Sveriges ledande bygg- och anläggningsföretag. Vi på Peab Anläggning Syd är cirka 700 medarbetare och driver många intressanta mark- och anläggningsprojekt i Skåne, Blekinge samt delar av Småland och Halland. Peab Anläggning består i huvudsak av tre verksamhetsområden: Lokal Marknad, Infrastruktur samt Drift och Underhåll.

Om tjänsten

Tillsammans med våra arbetschefer och deras verksamheter läggs strategier kring anbudsarbete och genomförande av projekt. I din roll som kontraktsingenjör stöttar Du i kontrakts- och entreprenadjuridiska frågor. Tjänsten är en senior tjänst och kräver bred erfarenhet inom branschen.

Erfarenhet och kompetenser

För att lyckas i rollen har du mångårig erfarenhet av entreprenadverksamhet inom anläggningsbranschen. Du har med fördel en bakgrund som projektchef/arbetschef och/eller entreprenadingenjör eller motsvarande. Du har hög kompetens i MER, AB/ABT samt avtalsfrågor, för att därigenom kunna driva kontraktsadministrationen i våra projekt. Kompetens inom mängdreglering är meriterande.

För att du ska lyckas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och kan på ett kreativt och korrekt sätt lösa de uppgifter du ställs inför. Som person har du god analytisk förmåga och är en god förhandlare. Du är projektorienterad och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt.

B-körkort samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.

Ytterligare information

  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Placeringsort: Malmö alt. Helsingborg
  • Du rapporterar till Regionchef/Bitr. Regionchef. Du kommer att ingå i vår regionstab.

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-08

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Göran Wiking, Regionchef

Telefon: 0733 37 47 48

Rickard Svensson, bitr. Regionchef

Telefon: 0733 37 47 15

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.