Platschef till Peab Anläggning i Skövde

Sökes till Skövde

Har du erfarenhet av arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör, mark- och anläggningsentreprenader och arbete i en ledande position och är redo för nästa steg i karriären? Välkommen att ta klivet som platschef hos oss på Peab Anläggning i Skövde! 

Arbetsuppgifter:

Som platschef hos oss har du en central roll i våra projekt vilket innebär att du kommer arbeta med samordning, ekonomisk uppföljning och arbetsmiljöfrågor. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer också att ansvara för daglig planering och produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter, ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt, göra kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa effektivitet och leverans.

 

I jobbet ingår även att:

- se till att uppsatta tidplaner efterföljs

- ansvara för slutbesiktning och kundfakturering

- motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines

- leda det dagliga arbetet.

 

Vi söker dig som:

- har en eftergymnasial teknisk utbildning

- har minst fem års erfarenhet av arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör, mark- och anläggningsentreprenader och arbete i en ledande position

- har kompetens inom kalkylering och ekonomisk uppföljning

- har gott tekniskt yrkeskunnande

- har god IT-vana

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har B-körkort.

 

Du är en person som har stort engagemang och som är lösningsorienterad och du bidrar till en trivsam arbetsmiljö för alla. Du följer lagar, regler och policys. Vi tror vidare att du som uppskattar att ha en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver ”ditt företag” i företaget kommer att trivas extra bra som platschef hos oss.

Du nyttjar ekonomisk information och nyckeltal för prioriteringar i ditt arbete. Du uppfyller mål och förväntningar. Arbetet kräver vidare att du är en person som drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Du får ditt driv och din motivation av att nå resultat tillsammans med ditt team och att jobba med människor.

Det är mycket meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av liknande arbete. 

Ansökan och övrig information:

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som platschef hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om befattningen är du välkommen att kontakta Henrik Siewertz, ansvarig arbetschef och vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Filip Möller, ansvarig HR. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. 

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-17

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Filip Möller, HR

Telefon: 0725334896

Henrik Siewertz, Arbetschef

Telefon: 0733-37 68 35

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.