Träarbetare

Sökes till Linköping

Vill du vara en del av ett jordnära företag som brinner för nöjda kunder och driva våra spännande byggprojekt i Linköping framåt?

Tjänsten

Vi förstärker nu vår verksamhet och behöver fler drivna träarbetare till vår arbetschefsgrupp inom bygg i Linköping. Vår verksamhet utför ny-, om- och tillbyggnader i Linköping med omnejd. Våra kunder är både Peab internt, i form av egenutvecklade bostadsprojekt, samt externa kunder.

Tjänsten är på heltid och tillträde efter överenskommelse.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi ställer krav på yrkesbevis för träarbetare, B-körkort och ser helst att du har flera års erfarenhet som träarbetare/snickare. Har du tidigare haft rollen som lagbas är detta meriterande.

Som person är du driven, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i lag. Du är självgående och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras säkrare, bättre och mer effektivt. Hos oss får du ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-16

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Katarina Löfqvist

Telefon: 072-533 63 05

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.