Träarbetare

Sökes till Kristianstad

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Om tjänsten
Peab Byggservice arbetar med mycket varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. I Nordöstra Skåne är vi är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ytterligare medarbetare. Vi behöver just nu förstärka med träarbetare med i huvudsak placering i Kristianstad.

Du kommer ingå i ett team som arbetar med beställningar från våra avtalskunder som oftast är försäkringsbolag, kommuner och förvaltningar. Du arbetar hos privatkunder likväl som företag samt ansvarar själv för kontakter och samordning med andra yrkesgrupper som vi har som underentreprenörer. Utifrån detta arbetssätt ställer denna tjänst krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten

Kravprofil
Arbetsuppgifterna i tjänsten varierar från stort till smått och vi ser gärna att du arbetat med byggservicearbeten tidigare. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Det är viktigt att du trivs med att jobba självständigt samt drivs av att vara delaktig i projekt från ax till limpa. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift, samt innehava svenskt yrkesbevis som träarbetare och körkort för personbil.

Peab Byggservice erbjuder sina medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen. Därför kan vi på Peab erbjuda dig ett stort utbud av förmåner.

Tjänsten som är heltid är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 
Peab Byggservice arbetar för en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Tveka inte med att skicka in din ansökan

Sista ansökningsdag 2021-06-30

Peab Byggservice
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Jim Karlsson, Bitr Arbetschef

Telefon: 0725-33 41 68

Linnéa Lundin, HR-partner

Telefon: 070-779 41 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.