Yrkesarbetare Bygg och Anläggning

Sökes till Göteborg

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom injektering, spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Nu söker vi söker dig som är utbildad inom bygg eller anläggning och som är intresserad av bredda ditt kunnande och därmed arbeta med injekteringsarbete, så väl keminjektering som cementinjektering. För att förstå vad det handlar om så följ denna länk Injektering . Du kan också besöka Peab Grundläggning AB:s hemsida för ytterligare information om vår verksamhet.

Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor. Dock är vi främst lokaliserade i Sverige och i synnerhet Göteborgsregionen.

Du är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från injektering är meriterande. På sikt strävar vi efter du ska kunna arbeta självständigt med dessa arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag 2021-06-30

Peab Grundläggning AB
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Jan Söderlund, Personal

Telefon: 0733-37 53 52

Samuel Jakobsson, Platschef

Telefon: 0739-80 71 11

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.