Erfaren Entreprenadingenjör

Sökes till Eskilstuna

Som entreprenadingenjör ansvarar du tillsammans med teamet för att upprätta anbud-, kontrakt- och produktionskalkyler samt projektering i kommande projekt. En entreprenadingenjör ansvarar också för kontraktsadministration, dokumentation och uppföljning i projekten. Våra entreprenadingenjörer är en viktig länk mellan företaget och beställaren, varför vi ser att du har god kommunikativ förmåga. Du kommer även att sköta vissa inköp utanför avtal och större avrop under projektets gång. Entreprenadingenjören driver på och stöttar Platschef i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten. Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Du kommer även att ha ett nära samarbete med platschef och arbetschef i organisationen. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service. 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt med flera olika projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och inser värdet av goda relationer både externt och internt. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och gillar problemlösning. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggteknik. Du bör vara van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning. Körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst.

Arbetet som Entreprenadingenjör innebär ett stort ansvar och möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet. Vi satsar aktivt på din personliga kompetensutveckling genom utbildning, nätverkande och att bredda erfarenheter i det dagliga arbetet. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö, trivsel och variation i arbetet.

Sista ansökningsdag 2021-06-23

Peabkoncernen
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Evelina Falk, HR-Generalist

Telefon: 0725334429

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.