Träarbetare/Snickare

Sökes till Östersund

Vi förstärker vår verksamhet och behöver nu fler drivna medarbetare till vår arbetschefsgrupp inom bygg i Jämtland.
Våra projekt är i huvudsak i Åre eller Östersund, men arbetsområdet är hela Jämtland och du ser inget hinder i att jobba inom den geografin.

Vi ställer som krav att du har yrkesbevis och har flera års erfarenhet som träarbetare/snickare. Har du haft rollen som lagbas är det meriterande.

Vi ser gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras säkrare, bättre och mer effektivt. Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet och mycket goda utvecklingsmöjligheter!

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår därför gärna samtal från andra leverantörer.

Sista ansökningsdag 2021-06-27

Peab Sverige AB
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

David Norberg

Telefon: 0733-848 747

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.