Formsnickare

Sökes till Göteborg med omnejd

Peab Anläggning i Göteborg söker formsnickare

Vi på Peab Anläggning Väst i gruppen industri och underhåll söker nu ytterligare en samarbetsvillig och lösningsfokuserad träarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten
Som formsnickare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och strävar efter att tillvarata allas kompetens för att lyckas i våra projekt. Det dagliga arbetet innebär både att du jobbar i Göteborg med omnejd men det kan även förekomma arbete längre bort. Du kommer att ledas av arbetsledare i ditt dagliga arbete då platschefen oftast har flera projekt igång samtidigt. Platschefen blir din närmaste chef som du rapporterar till och din arbetstid är förlagd till dagtid.

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande moment för den här tjänsten är formning med lösformsvirke i samband med mindre och större betongreparationer. Detta innefattar kajarbeten och reparation av broar och du förväntas kunna läsa och följa ritningar. Till viss del kommer du också arbeta med gjutning av betongkonstruktioner ihop med dina betongarbetarkollegor.

Vi söker dig som har

- yrkesbevis inom träarbete

- minst fem års erfarenhet av arbete som träarbetare och formsnickeri

- vana av ritningsläsning sedan tidigare

- goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- B-körkort

- tillgång till bil

Rollen som formsnickare kräver att du är flexibel och samarbetsvillig i ditt arbete. Du är en självgående person som ser till att föra arbetet framåt. Vidare är du en noggrann person som är beredd att rycka in där det behövs även om det kan innebära att du kliver utanför dina vanliga arbetsuppgifter. Du är kompetent och skicklig i din yrkesroll.

I övrigt är det meriterande om du har relevanta utbildningar så som heta arbeten, fallskyddsutbildning och arbete på väg

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag.

Om Peab

Sista ansökningsdag 2021-06-20

Peabkoncernen
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Filip Möller, HR

Telefon: 0725334896

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.