Hantverkare

Sökes till Piteå

Är du hantverkare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig!

 

Dina arbetsuppgifter
Som hantverkare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler. 

 

Vem är du?
Vi söker både dig har yrkesbevis inom trä eller betong. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.

 

Vi erbjuder
Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring.

Som anställd på Peab kommer du till en trygg och pålitlig arbetsgivare med ordning och reda. Vi har kollektivavtal och du har förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vinstdelning. Vi som jobbar på avdelningen är gott gäng med bra gemenskap och högt till tak.

Sista ansökningsdag 2021-07-02

Peab Sverige AB
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Björn Edenroth, Projektchef

Telefon: 073-3371536

Clara Emmoth, HR-partner

Telefon: 072 533 40 77

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.