Yrkesarbetare

Sökes till Arvika

Inom Peab Värmland är vi allbyggare. Dvs vi jobbar med allt från nyproduktion av bostäder, skolor, badhus, rotrenoveringar till byggservice. Vi är i dag 165 kompetenta yrkesarbetare men behöver bli fler. I detta fall flera yrkesarbetare i Västra Värmland med yrkesbevis i antingen trä eller betong. Placeringsort kan vara Arvika, Årjäng och Åmål.

Som yrkesabetare har du en viktig roll att utföra de uppgifter som ryms inom ramen för respektive projekt vi åtar oss som utförare. Vi söker dig som har en blick för jobbet och yrkesstolthet. Du utför jobbet effektivt och med hög kvalitet i fokus då du förstår att ett nöjd kund kommer tillbaka.

Ett krav är att du har körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du innehar alla eller något av certifikaten säkra lyft, mobila arbetsplattformar, ställning, heta arbeten samt arbete med personligt fallskydd.

Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan tillsättas innan annonseringstiden löpt ut.  Tveka därför inte att skicka oss din ansökan så snart du kan! 

Vi undanber oss rekryterings- och annonssäljare!

Sista ansökningsdag 2021-06-30

Peab Sverige AB
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Magnus Rahm

Telefon: 054-852036

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.