Kvalitet-miljö-arbetsmiljösamordnare

Sökes till Göteborg

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi behöver förstärka vår organisation inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med en KMA-samordnare.

Du kommer främst att vara ett stöd åt Peab Asfalts verksamhet med förekommande KMA-frågor i entreprenader och tillverkning, stötta verksamheten i samband med tillsynsbesök, genomföra interna revisioner, informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar, samt tillsammans med andra kollegor i KMA-organisationen utvärdera och utveckla vårt ISO-certifierade verksamhetsledningssystem.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö, eller på annat sätt förvärvat goda kunskaper inom området. Det är positivt om du tidigare har stöttat projekt med Trafikverket som beställare. Erfarenhet av strategiskt arbete är meriterande.

Som person är du serviceinriktad med ett starkt driv och engagemang, samt har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann, kunna utrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorvana, samt tycka om att skapa goda relationer. I tjänsten ingår resor, så körkort är ett krav.

För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss finns väl genomarbetade processer och rutiner kring KMA-arbetet, systemstöd och många engagerade och positiva kollegor.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Göteborg. Vi går igenom ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Sista ansökningsdag 2021-07-30

Peab Asfalt AB
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Cathrine Johansson, KMA-chef

Telefon: 0733 84 83 61

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.